Bloc del gat més juganer de Cardedeu

Valor educatiu

 
 
Mestres i pedagogs sempre han remarcat la importància que té el joc en l’educació dels nens, i els valors que aquests aprenen tot jugant.

Les joguines han de tenir dues característiques bàsiques:

-Han de ser funcionals, amb formes simples, que deixin espai per la pròpia imaginació i creativitat.

-Han d’estar ben fetes. Si una joguina es trenca o es fa malbé de seguida, els nens no aprendran a apreciar el valor de les coses. Si la joguina és sòlida i es manté en bon estat a mida que el nen creix, aquest la vincularà a la seva infantesa i li portarà bons records durant la seva vida d’adult.

S’han de entendre les joguines a través dels ulls dels nens. Són ‘les seves eines’. Quan un nen està concentrat jugant, expressa la seva manera de ser, el seu propi pensament i la seva creativitat.

Avui dia, amb tantes joguines a l’abast, és prou difícil a vegades triar les joguines més adequades per cada etapa de desenvolupament. És un repte, i les joguineries podem ajudar en aquesta tria. Però sempre serà l’entorn més proper als nens, pares, família, escola, els que sabran millor les necessitats de cada nen.

Els nens passen molt temps jugant i descobrint d’aquesta manera el món que els envolta. És tasca de tots nosaltres proporcionar-los joguines que els aportin valors de convivència tot desenvolupant la seva personalitat.

A la botiga online trobareu una àmplia selecció de joguines que hem triat i que anirem ampliant amb les novetats que ens vagin arribat.

A %d bloguers els agrada això: