Bloc del gat més juganer de Cardedeu

Qui és el gat Corneli?

El gat Corneli és un gat casolà, juganer i, com a tots els gats, li agrada molt fer la seva. Vet aquí que un dia se li va ocórrer obrir una joguineria per a tots els nens i no tan nens de Cardedeu i ens va convèncer perquè l’ajudéssim.

Amb el seu vist i plau, hem intentat triar joguines boniques de veure i de tocar, ben fetes, divertides per jugar, de colors macos i relaxants, i que ajudin els nens a relacionar-se entre ells i també amb els adults.

No és fantàstic veure un nen fent volar un estel amb la mare, l’avi, l’oncle…?

Amb les joguines els nens aprenen a conèixer el món que els envolta. Les joguines són, com ens va dir amb molt d’encert un artesà joguinaire, les eines de treball dels nens.

Tots els que ja tenim uns anys segurament conservem alguna joguina especial que ens porta records feliços d’un temps en què les joguines no estaven tan massificades i tan a l’abast com ara.

Els adults de l’entorn més proper al nen, que són els qui el coneixen millor, són també els qui poden triar la joguina més idònia per a cada moment del seu desenvolupament, i a la joguineria “El gat Corneli” estarem molt contents d’ajudar-vos en tot el que ens demaneu.

4 thoughts on “Qui és el gat Corneli?

  1. Teresa Colomer 977318054 on said:

    M’han agradat molt les nines, pero veig dificil venir a la vostra botiga. Teniu venda on line? o alguna distribució per posar-nos d’acord i fer-ho arribar a Reus? O algun suggeriment d’on trobar-les? Teresa
    l

  2. És una joguineria preciosa. Els Cardedeuencs n’estem molt orgullosos 🙂

  3. Pregunta: Tant sols és per venir a comprar joguines o també s’hi poden quedar allà jugant?

    • Bon dia Judit! Al gat Corneli ens encanta que vinguin nenes i nens a veure les joguines i poden dibuixar a la pissarra de la rerabotiga, però no tenim servei de ludoteca… gràcies per l’interès!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: